Fertiliteit & Gynaecologie

Fertiliteit

Bij zwangerschapswens en een medisch IVF of vruchtbaarheidstraject dienen er regelmatig follikelmetingen en/of endometrium metingen uitgevoerd te worden. Bij FemMonde kun je ook terecht voor deze echo’s. Agnes is hiertoe ook bevoegd en kan deze in overleg met jullie (wat betreft welke precieze momenten) uitvoeren.

Gynaecologie

Ook wanneer je niet zwanger bent, kun je als vrouw (ongeacht de fase in je leven) bij FemMonde terecht voor een gynaecologische echo. 

Deze echo kan uitgevoerd worden bij vrouwen die bijvoorbeeld last hebben van afwijkend bloedverlies, (onverklaarbare) buikpijn, of na het plaatsen van een spiraaltje. 

Wij raden je aan om hierover eerst te overleggen met je huisarts, die je bijvoorbeeld kan doorverwijzen naar FemMonde. In het geval van een controle-echo na het plaatsen van een spiraaltje, heb je geen verwijzing nodig en kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. 

Indien je deze echo onderzoeken bij FemMonde wil laten uitvoeren worden deze specifieke echo’s niet vergoed door je verzekeraar. Neem contact met ons op voor meer informatie.