Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Bodycasting: een afdruk van je borsten (borsten bodycasting)

Bodycasting

Met bodycasting kun je een persoonlijk kunstwerk creëren, of het nu een representatie van je eigen lichaam is of een artistiek stuk dat je samen met je gezin of geliefde maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee transformeer je je eigen lichaam in een tastbaar kunstwerk, een blijvende creatie die met de tijd alleen maar meer emotionele betekenis krijgt.

Bodycasting: op maat gemaakt, voor jou

Dankzij mijn, Agnes’, ruime ervaring ken ik alle mogelijkheden als geen ander. Ik hecht er veel waarde aan om je uitgebreid te informeren en actief met je mee te denken bij het creëren van jouw persoonlijke kunstwerk.

Kwaliteit & professionaliteit; zijn uiteraard wat je zoekt. Een op maat gemaakt beeld, een uniek kunstwerk dat een bijzonder of emotioneel moment vastlegt. Of je nu in verwachting bent of de schattige voetjes van je baby voor altijd wilt bewaren, of jezelf of een dierbare wilt vereeuwigen in een moeilijke tijd, het zijn stuk voor stuk belangrijke gebeurtenissen. In deze zoektocht naar een tastbare herinnering, soms zelfs tijdens kwetsbare momenten, is het niet altijd eenvoudig om de juiste weg te vinden. Ik begrijp dat maar al te goed. Bij mij ben je in betrouwbare en warme handen.

Bodycasting borsten

Met mijn ervaring begeleid ik graag bij diverse levensgebeurtenissen. Hieronder valt ook bodycasting van de borsten. Ik heb onder andere de volgende ervaring:

  1. Een moedige 18-jarige besloot tot een borstverkleining. Haar volle borsten werden prachtig vastgelegd in gips als een blijvende herinnering, met een eenvoudige, smetteloze witte afwerking.
  2. Een jonge dame moest een borstamputatie ondergaan. Ze koos ervoor om haar meest elegante bh te dragen, haar nagels te laten manicuren en haar dierbare ring en favoriete armband om te doen, terwijl ze haar borsten omhelsde. Op deze manier leg ik de meest verfijnde details vast.
  3. Een sterke persoonlijkheid die zich niet thuisvoelde in een vrouwenlichaam koos voor een transitie naar een mannelijk lichaam. Desondanks werden de borsten, schouders en buik als een afscheid prachtig vastgelegd.

Neem voor meer vragen contact met ons op!