Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Werkwijze Caseload Verloskundige

Mijn naam is Farida Boutkabout, verloskundige sinds 2014. Te midden van Vlaardingen werk ik hier op unieke wijze als caseload verloskundige.

Ik werk anders dan reguliere verloskundigenpraktijken. Dit betekent dat jij en je partner vooral persoonlijk en op uitgebreide wijze door mij begeleid worden.

Voor de afspraken plannen we daarom ook langere tijd in dan de reguliere zorg.

In mijn manier van begeleiding neem ik vooral mee wie je bent als mens, als vrouw, als moeder (in wording). Ik ondersteun je in je eigen kracht onderweg naar (opnieuw) moeder worden.

 Zelf ben ik open, integer, professioneel, laagdrempelig en heb een torenhoog gehalte aan fempowerment in mij.

In de zorg denk ik “out of the box” en kijk ik vooral in basis samen met jou naar wat jij nodig hebt.

Ik begeleid jou (en je partner) gedurende de zwangerschap, tijdens de bevalling, het kraambed en de eerste 100 dagen erna. Of te wel ik begeleid het complete proces.

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste en maak ik ALLE basis- EN prenatale screening echo’s in de zwangerschap zelf (een unieke combinatie). Letterlijk één vaste continue zorgverlener voor 100% zwangerschapsbegeleiding.

De ervaring leert dat door deze manier van begeleiden, wij met elkaar een vertrouwensband opbouwen. Dit doen we al in de zwangerschap. De vertrouwensband die je hebt met je eigen verloskundige is enorm belangrijk in dit bijzondere proces in je leven.

Het is ook wetenschappelijk bewezen dat deze vorm van zorg verlenen het allerbeste is voor moeder en kind. Zo zijn er minder doorverwijzingen naar het ziekenhuis en dus zijn ouders tevredener wanneer zij continue zorg ontvangen hebben van één vaste professional rondom de geboorte van hun baby.

Ben je benieuwd geworden? Kijk dan eens naar het aanbod van complete zorg en de pakketten die mogelijk zijn.

verloskundige praktijk

Reviews