Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Kraambed

Eindelijk is jullie kindje geboren! Dat brengt een berg aan gevoelens en veranderingen met zich mee. Ik kom in de eerste dagen na de bevalling een aantal keer bij jullie thuis langs voor medische controles van jou en de baby en om te zien hoe het met jullie gaat. De kraamverzorgende blijft gedurende de eerste week een aantal uur per dag bij jullie om onder andere te helpen met het voeden en verzorgen van de baby.

Extra vierde trimesterzorg

Na 6 weken sluiten de meeste verloskundigenpraktijken de kraamperiode met jou af. 

Bij FemMonde gaat het anders. Wij zien elkaar na 6 weken terug op de praktijk, waar we de periode zorg met jou evalueren. Daarnaast hanteer ik ook een bijzonder concept genaamd extra vierde trimesterzorg. Dit houdt in dat je tot ongeveer de eerste 100 dagen na de bevalling bij FemMonde terecht kunt voor vragen of om te praten als je ergens over twijfelt, de bevalling in negatieve stemming herbeleeft, of je je onzeker voelt. 

Bij spoed mag je uiteraard altijd bellen!

Voor niet-acute vragen plan ik een aantal vaste contactmomenten met je in (indien gewenst) waarin ik al jouw vragen kan beantwoorden. Na deze periode sluit ik de zorg volledig af.       

Voor meer algemene en deskundige/betrouwbare informatie kun je de volgende website bezoeken: www.deverloskundige.nl

Extra vierde trimesterzorg