Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Fempowerment Academy

Onze visie

We zijn allemaal anders, en toch hetzelfde in ons vrouw-zijn. Dat verbindt ons met elkaar.

Bij FemMonde doorzien wij de (innerlijke) schoonheid van iedere unieke vrouw en geloven te allen tijden in haar eigen kracht.

We omarmen diversiteit en accepteren iedere vrouw zoals zij is.

Door middel van begeleiding, coaching, advies, voorlichting en opleiding op het gebied van vrouwenzorg en welzijn, zorgen wij ervoor dat vrouwen in staat zijn om meer zelfregie te krijgen. Hierdoor vinden zij zelf de juiste balans.

Wees heel hartelijk welkom bij FemMonde zoals je bent!

Het team

Farida Boutkabout

Farida Boutkabout

Founder FemMonde centrum voor vrouwenzorg, verloskundige, echoscopiste (verloskunde, prenatale screening & gynaecologie), LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon, (vrouwen)coach, intercollegiaal toetsgroepbegeleider.

BIG registratienummer: 09912986803

Agnes Schrevelius

Agnes Schrevelius

Founder FemMonde centrum voor vrouwenzorg, verloskundige, echoscopiste (verloskunde, prenatale screening, gynaecologie & pret echoscopie), anticonceptie specialist, mede-eigenaresse Pretecho&zo, erkend BEN hands on trainer.

BIG registratienummer: 09032948403

Carmen Vroegrijk

Carmen Vroegrijk

Echoscopiste verloskunde & prenatale screening

Shamim Karimi

Shamim Karimi

Shamim is jarenlang werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste & masseuse. 

Met passie en liefde voor haar vak zorgt zij iedere dag voor een heerlijke ontspannen beleving. Zij staat o.a. bekend om haar hoge kwaliteit en fijne toepassing van behandelingen. 

Shamim blijft up-to-date in haar vakgebied en bezoekt regelmatig nationale- en internationale congressen. Tijdens de behandelingen wordt er voornamelijk gewerkt met hoogwaardige kwalitatieve vegan producten. 

Kwaliteitsbewaking

Algemeen:

Bij FemMonde doen we er alles aan om de kwaliteitsbewaking van al onze diensten continue te waarborgen.

Deel je ervaring met ons:

Heb je gebruik gemaakt van één van de diensten bij FemMonde centrum voor vrouwenzorg? 

Dan hopen we natuurlijk dat je tevreden bent.

We horen heel graag van je wat je fijn vond. Je helpt ons door je ervaring met anderen te delen (mond tot mond reclame), een review te schrijven op Google, onze social media kanalen of een recensie bij Zorgkaart Nederland.

Als je op- of aanmerkingen hebt, dan horen wij dit natuurlijk ook graag. Alleen op die manier kunnen wij onze diensten aanpassen en continu verbeteren.

Fotografeer deze QR-code om direct een review op Google te schrijven:

Klachtenregeling verloskunde & echoscopie:

Toch kan het voorkomen dat je ergens niet helemaal tevreden over bent. Wat dan?

Wij vinden het belangrijk dat je jouw eventuele ontevredenheid met ons bespreekt en we nodigen je daarom uit om dit ook te doen. 

Wij willen jou helpen en zullen altijd proberen om samen tot een oplossing te komen. 

Soms is dat betreffende de (medische) verloskundige en echoscopische zorg niet genoeg.

In zulke gevallen bestaat er de mogelijkheid om je klacht voor te leggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Neem in dit geval dan contact op met de klachtenfunctionaris via www.klachtverloskunde.nl. De klachtenfunctionaris is onpartijdig. Zij bespreekt jouw klacht en mogelijke oplossingen met jou. Alles wat jij met de klachtenfunctionaris bespreekt, is uiteraard vertrouwelijk.