Over ons

FemMonde staat voor diversiteit en verbinding!

Diversiteit

Ieder van ons is uniek. Ook al zijn wij allemaal anders, wij zijn hetzelfde in ons vrouw-zijn.

Dat verbindt ons met elkaar. Bij ons staat diversiteit voor acceptatie van de ander.

Verbinding

Verbinding is een belangrijk begrip voor ons. 

Wij verbinden ons graag met jou! Persoonlijke zorg en begeleiding zijn belangrijke uitgangspunten voor ons. Dit betekent dat wij in al onze diensten de begeleiding geheel afstemmen op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Ook verbinding met elkaar vinden we bij FemMonde belangrijk.

In onder andere onze loungeroom kun je verbinding vinden met andere vrouwen onder het genot van koffie, thee en heerlijk gebak! 

Wees hartelijk welkom bij FemMonde, wees zoals je bent!

Ontmoet ons gekwalificeerde team, dat alle expertise zelf in huis heeft:

Farida Boutkabout

Verloskundige, Echoscopiste (verloskunde, prenatale screening & gynaecologie), (vrouwen) coach, LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon, Trainer FemMonde Academy

Agnes Schrevelius

Verloskundige, Echoscopiste (verloskunde, prenatale screening, gynaecologie & fertiliteit), Anticonceptie, Mede-eigenaresse pretecho&zo, Trainer FemMonde Academy

Kwaliteitsregister

Wij vinden de kwaliteit van onze zorg en begeleiding uiterst belangrijk. 

Daarom zijn wij beiden aangesloten bij het kwaliteitsregisterverloskundigen van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en het kwaliteitsregister voor echoscopisten van de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). 

Farida is daarnaast ook aangesloten bij het LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) en NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches). 

Onze lidmaatschappen bij al deze verenigingen betekent dat wij aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen en regelmatig bij- en nascholingen volgen. 

Dit houdt in dat we altijd up-to-date zijn wat betreft de huidige en nieuwe ontwikkelingen.