Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Gipsafdrukken

Een gips afdruk dient voor vele doeleinden. Pure ontspanning, een gekoesterde herinnering of therapie bij verwerking.

Al jaren maak ik, Agnes, diverse gipsafdrukken.  Ik denk graag vertrouwd en creatief met jou mee.

Samen met een kop koffie of thee maken we kennis en luister ik naar jouw verhaal. Zonder oordelen of aannames wil ik er voor jou zijn.  Jij vertelt wat je wil vertellen. Jij krijgt vertrouwen in mij, wij in elkaar. Samen maken we een plan wat gebaseerd is op jouw wensen. Ik denk empathisch maar zeker ook creatief met jou mee.

Het mooiste kunstwerk is de jouwe!

De stappen die we gaan zetten bespreken we uitgebreid. Heb je interesse of wil je meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen.

Gipsafdrukken
Gipsafdrukken

Zwangerschap

Wil jij jouw hoogzwangere buik eeuwig vastgelegd hebben? Mijn advies is om tussen 34-36 weken een afdruk te maken. Deze kan ik daarna bewerken met bijvoorbeeld mozaïek steentjes of kant met satijnen roosjes en linten. Een prachtig kunstwerk om te koesteren.

Heb je zelf andere ideeën of wensen, laat dit mij gerust weten. Samen maken wij jouw mooiste buik!

Bodycasting

Deze techniek legt nadruk op details om liefdevolle herinneringen vast te leggen. Zomaar omdat je een persoonlijk kunstwerk wil hebben of omdat er een life event gaande is in je leven.

Ik ben ervaren in het begeleiden bij onder andere de volgende life events:

  • Een dapper meisje van 18 jaar koos voor borstverkleining. Haar volle borsten mocht ik als herinnering prachtig vastleggen met gips. Met eenvoud en glad afgewerkt in het wit.
  • Een jonge dame moest een borst borstamputatie ondergaan. Zij koos ervoor haar mooiste kanten bh aan te doen, haar nagels te manicuren, haar dierbare ring en lievelings armband om te doen, terwijl ze haar borsten omvatte. Zo leg ik de meest verfijnde details vast.
  • Een krachtige persoonlijkheid maar zich niet thuis voelend in een vrouwenlichaam, koos voor transitie naar een mannen body. De borsten, schouders en buik werden toch als afscheid vastgelegd.
Bodycasting