Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

De Bevalling

Tijdens de zwangerschap neem ik uitgebreid de tijd om jouw geboortewensen te bespreken. Bijvoorbeeld de gewenste plaats van de bevalling, thuis of in het ziekenhuis.

Ik ondersteun je in het kiezen van de plek waar te bevallen, daar waar jij je het meest veilig voelt, samen met jou bespreek ik de opties die er zijn.

Dit doe ik door middel van het door ons eigen ontwikkelde FemMonde geboorteplan. Het uitgebreid bespreken van jouw geboortewensen is belangrijk, het doel is dat jij met een vertrouwd en rustig gevoel de bevalling tegemoet gaat en jij achteraf tevreden terugkijkt op het proces.

En dan is hét moment daar……de bevalling!

Hét moment waarop je je kindje ter wereld brengt. Een moment waarin het kindje van het leven binnen de baarmoeder terechtkomt in jouw armen. De bevalling brengt een heleboel emoties en keuzes met zich mee. 

En juist in deze fase is rust en vertrouwen in jezelf belangrijk, en daar hebben we veilig en vertrouwd in de zwangerschap met elkaar aan gewerkt.

We hebben elkaar namelijk in de zwangerschap leren kennen, uitgebreid gesproken en een vertrouwensrelatie met elkaar opgebouwd. Je weet wat je van mij kunt verwachten, en ik weet wat je wensen zijn en wat belangrijk voor je is.

Ik ben er voor jou en je gezin. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daar draag ik graag aan bij.

Bevalling