Meld je nu aan!

LVV Gecertificeerd Vertrouwenspersoon

Farida is opgeleid als Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen. Dit betekent dat zij mensen opvangt, informeert en voorlicht wanneer zij ongewenst gedrag hebben meegemaakt en hierin persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Zij is iemand die luistert en jou opvangt bij vervelende gebeurtenissen; geheel discreet zonder oordeel naar alles wat je te zeggen hebt. Iemand die vooral ook de dingen “hoort” die je niet zegt. 

Opdat je jouw hoofd kan legen en je hart kan luchten en de druk van de ketel kan halen.

Farida is gecertificeerd bij de LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen). Dit betekent onder andere dat zij moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Zij is vertrouwenspersoon geworden, omdat zij persoonlijk altijd al hoge waarde hechtte aan het belang van integriteit en gewenste omgangsvormen (ook op de werkvloer). 

Toen zij zelf in het verleden te maken kreeg met een gebrek aan psychologische veiligheid op de werkvloer en tegelijkertijd hierbij integriteitschending, wist zij: ik word zélf gecertificeerd vertrouwenspersoon. 

Samen met een collega heeft zij deze functie van vertrouwenspersoon binnen de landelijke beroepsgroep van verloskundigen nieuw geïmplementeerd. Hier heeft zij onder andere zelf deze functie vervuld. Tegenwoordig is zij werkzaam als extern vertrouwenspersoon. 

Je kunt Farida ook inschakelen als je geen cliënt bent van FemMonde.  Zij kan ondersteuning bieden bij de volgende thema’s:

  • Discriminatie
  • Pesten
  • Seksuele intimidatie
  • Agressie en geweld
  • Schending van integriteit

Als je een vertrouwenspersoon nodig hebt, kun je direct contact opnemen en een offerte aanvragen via de inschrijfpagina. 

Bedrijven kunnen Farida inhuren als externe vertrouwenspersoon en hiervoor contact opnemen.