Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Echo’s Park Vijfsluizen

Wij zijn ervaren echoscopisten met een brede expertise. Met jarenlange ervaring in echoscopie, waarbij Agnes actief is sinds 2006 en Farida sinds 2015, blijven wij constant investeren in de kwaliteit van onze professionele kennis. Hoewel echoscopie een medisch doel dient, streven we ernaar om een persoonlijke en vertrouwelijke begeleiding te bieden, zodat elk echo-onderzoek wordt uitgevoerd in een ontspannen en comfortabele sfeer.

In ons centrum voor vrouwenzorg FemMonde in Vlaardingen, nabij Park Vijfsluizen, maken wij zowel medische als non-medische echo’s van jullie baby.

Basis echo’s tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap worden op indicatie echo-onderzoeken aangeboden, welke vergoed worden door de zorgverzekeraar. Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde zorg, staan wij open voor een gesprek om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Binnen ons echocentrum voeren wij de volgende echo-onderzoeken uit:

  1. Vroege echo voor de vitaliteit
  2. Echo in geval van bloedverlies
  3. Termijnecho (rond 10-11 weken)
  4. 13 weken prenatale screenings echo
  5. 20 weken prenatale screenings echo
  6. Groeiecho’s
  7. Placenta lokalisatie
  8. Liggingsecho (rond 35-36 weken)
  9. Aanvullende 2D-3D-4D echoscopie op maat

Wij maken dus alle echo’s in huis, wel zo fijn en gemakkelijk voor jou!

Pretecho’s in de buurt van Park Vijfsluizen

Bij Pretecho&zo ben je aan het juiste adres voor al je pretecho’s. Dit pret-echografiebureau is gevestigd binnen FemMonde, nabij Park Vijfsluizen, en staat garant voor jouw gemak en comfort. Wij streven ernaar om alles op dezelfde locatie voor jou te regelen.

Agnes is mede-eigenaar van Pretecho&zo, een zeer gerespecteerd echografiebureau dat gespecialiseerd is in het maken van pretecho’s, geslachtsbepaling vanaf 13 weken en het creëren van prachtige 3/4D-beelden. Alle aanstaande moeders zijn van harte welkom om hier een pretecho te laten uitvoeren.

Als je geïnteresseerd bent, kun je hier klikken voor ons uitgebreide aanbod aan pretecho’s.

Belangrijk: diensten van pretecho&zo betreffen uitdrukkelijk geen medische echo’s. Medische echo’s worden altijd uitgevoerd door FemMonde zelf.