Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Gipsafdruk overleden baby

Soms verloopt een zwangerschap niet zoals we hadden gehoopt en gewenst, en eindigt het met verdriet in plaats van vreugde. Bij FemMonde staan we klaar om je te steunen gedurende deze moeilijke periode in je leven. We bieden begeleiding en ondersteuning na het verlies van je baby, ongeacht of dit verlies zich in een vroeg stadium van de zwangerschap heeft voorgedaan of later in de zwangerschap.

Tijdens deze begeleiding zullen we altijd rekening houden met jullie persoonlijke wensen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we kosteloos dierbare echofoto’s blijven maken, gesprekken voor en na het afscheid aanbieden, of andere vormen van ondersteuning bieden om jullie te helpen bij het verwerken van dit verlies.

Gipsafdruk van een overleden baby

Bij FemMonde maken we diverse verschillende soorten gipsafdrukken. Een gipsafdruk kan diverse doelen dienen, zoals ontspanning, het koesteren van mooie herinneringen of zelfs als een therapeutisch hulpmiddel bij het verwerken van heftige emoties, zoals het verlies van jullie baby.

Agnes heeft al vele jaren ervaring in het maken van verschillende gipsafdrukken. Ik sta klaar om samen met jou op vertrouwde wijze aan de slag te gaan.

Tijdens een ontmoeting met een kop koffie of thee luister ik naar jouw verhaal. Mijn doel is om zonder vooroordelen of aannames naar je te luisteren, zodat jij kunt vertellen wat je wilt delen. Mijn doel is om jou het vertrouwen te geven en een wederzijdse band op te bouwen. Samen stellen we een plan op dat volledig is gebaseerd op jouw wensen. Ik denk niet alleen empathisch met je mee, maar ook creatief.

Het uiteindelijke kunstwerk is helemaal van jou! We zullen samen de stappen in detail bespreken. Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.