Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Gipsbuik laten maken

Een gipsbuik is een tastbare herinnering aan de zwangerschap.

Al jaren maak ik, Agnes, diverse gipsafdrukken.  Ik denk graag vertrouwd en creatief met jou mee.

Een 3D afdruk van je zwangere buik is het mooiste als deze gemaakt is van gips. Het maken van de gipsafdruk duurt ongeveer een half uur, daarbij kun je voor het mooiste resultaat het beste gaan staan (al is zittend als staan echt niet gaat ook mogelijk). Een gipsbuik maken is veilig voor jou en de baby.

Tussen de 34-36 weken is het resultaat van een gipsbuik het mooiste. Door jaren ervaring bent je bij mij verzekerd van een mooie gips afdruk.

Een gipsbuik wordt vakkundig gemaakt met kwalitatief materiaal, dat mooi stevig opdroogt en afgewerkt word met oog voor details. Er zijn ontzettend veel afwerkingen mogelijk, hier overleg ik graag samen met jou over. Zo krijg jij een gipsbuik die volledig naar wens is.

Gipsafdrukken

Een gipsbuik cadeau geven?

Een gipsbuik cadeau geven is een bijzonder cadeau voor een zwangere. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor een Babyshower, kerstcadeau, verjaardag, eerste Moederdag of een zwangerschapsverlof cadeau.

Een cadeaubon voor een gipsbuik is mogelijk.

Waarom een gipsbuik laten maken?

Ik werk met uitstekend materiaal dat goed opdroogt en ervoor zorgt dat de gipsbuik niet inzakt. Omdat ik jarenlange ervaring heb zul je altijd een super mooi resultaat krijgen.

Je zwangerschap gipsbuik hangt de rest van je leven in je huis en dus dan wil je ook dat het mooi is. En goed gebeurd. Tijdens het gipsen let ik als verloskundige natuurlijk ook op de condities van de zwangere en zorg ik ervoor dat het comfortabel is. Een blijvende mooie herinnering aan je babybelly waar je trots op kunt zijn! Laat je buik vakkundig maken voor een mooi resultaat.

Neem voor meer vragen contact met ons op!

Bodycasting