Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Fempowerment Academy

Deel je ervaring met ons!

Heb je gebruik gemaakt van één van de diensten bij FemMonde centrum voor vrouwenzorg? 

Dan hopen we natuurlijk dat je tevreden bent.

We horen heel graag van je wat je fijn vond. Je helpt ons door je ervaring met anderen te delen (mond tot mond reclame), een review te schrijven op Google, onze social media kanalen of een recensie bij Zorgkaart Nederland.

Als je op- of aanmerkingen hebt, dan horen wij dit natuurlijk ook graag. Alleen op die manier kunnen wij onze diensten aanpassen en continue verbeteren.

Toch kan het voorkomen dat je ergens niet helemaal tevreden over bent. Wat dan?

Wij vinden het belangrijk dat je jouw eventuele ontevredenheid met ons bespreekt en we nodigen je daarom uit om dit ook te doen. 

Wij willen jou helpen en zullen altijd proberen om samen tot een oplossing te komen. 

Soms is dat over de verloskundige zorg niet genoeg. In zulke gevallen bestaat er de mogelijkheid om je klacht voor te leggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Neem in dit geval dan contact op met de klachtenfunctionaris via www.klachtverloskunde.nl. De klachtenfunctionaris is onpartijdig. Zij bespreekt jouw klacht en mogelijke oplossingen met jou. Alles wat jij met de klachtenfunctionaris bespreekt, is uiteraard vertrouwelijk.