Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Poolse Verloskundige Vlaardingen

FemMonde is een verloskundigenpraktijk gevestigd in Vlaardingen. Wij bieden persoonlijke zorg aan inwoners van Vlaardingen en de omliggende gebieden. Continuïteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel, en met twee verloskundigen kunnen we dit goed waarborgen. Jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraamperiode staan voorop. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jou en je baby niet in gevaar komt. We bieden extra echo’s tijdens je zwangerschap en hebben beschikking over een hoogwaardig 3D en 4D echo apparaat. We hopen je snel te zien!

Polozna in Vlaardingen

Voor uitgebreide Poolstalige informatie kunnen jullie terecht op de website Polozna.nl, opgezet door Poolse verloskundigen in Nederland.

Kwaliteit van onze verloskundige praktijk in Vlaardingen

Als verloskundige praktijk zijn wij lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en staan wij geregistreerd in hun kwaliteitsregister, BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). Farida is daarnaast ook aangesloten bij het LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) en NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Dit waarborgt de kwaliteit van onze verloskundige zorg door middel van verplichte bijscholing, vaardigheidstrainingen en methodisch intercollegiaal overleg. Wij bieden begeleiding volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen.

Heb je nog vragen of wil je graag (vrijblijvend) contact? Bel ons dan op 010-6600260.

Of klik hier om je in te schrijven.

Poolse review van Femmonde op Google:

(Vertaald door Google)
Bij toeval hoorden we van het echocentrum FemMode in Dordrecht en we waren zeer verrast. De dame die het onderzoek deed vanaf het moment dat de deur werd geopend, was erg glimlachend en aardig… De echo was zeer nauwkeurig en gedetailleerd weergegeven, je kunt zien dat het door de juiste persoon is gemaakt. Zelfs onze kleine zoon was erg geïnteresseerd in het kijken naar zijn broer op het scherm, omdat de dame hem interesseerde dat hij een paar woorden Pools kent en je kunt zien dat hij een benadering van kinderen heeft. We zijn erg tevreden en bevelen deze plek aan elke toekomstige moeder aan;)

(Origineel)
O echocentrum FemMode w Dordrechcie dowiedzieliśmy się przez przypadek byliśmy bardzo zdziwieni. Pani która wykonywała badanie już od otwarcia drzwi bardzo uśmiechnięta i miła…Usg bardzo dokładne i szczegółowo pokazane, widać że wykonuje je odpowiednią osobą. Nawet nasz maly syn był bardzo zaciekawiony oglądaniem braciszka na ekranie ponieważ pani zaciekawiła go tym że zna kilka słów po polski i widać że ma podejście do dzieci . Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy to miejsce każdej przyszłej mamie 😉 – Patryk Gubański