Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Poolse Verloskundige

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Als je op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk waar ook deels Pools wordt gesproken in Vlaardingen, dan helpen wij je graag verder. Wij gaan voor een wereldse aanpak en zien onszelf graag als erg inclusief. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over wat je precies kunt verwachten van een verloskundige. We zullen je uitleggen wat onze taken zijn en hoe vaak je ons zult bezoeken gedurende je zwangerschap.

Poolse review van Femmonde op Google:

(Vertaald door Google)
Bij toeval hoorden we van het echocentrum FemMode in Dordrecht en we waren zeer verrast. De dame die het onderzoek deed vanaf het moment dat de deur werd geopend, was erg glimlachend en aardig… De echo was zeer nauwkeurig en gedetailleerd weergegeven, je kunt zien dat het door de juiste persoon is gemaakt. Zelfs onze kleine zoon was erg geïnteresseerd in het kijken naar zijn broer op het scherm, omdat de dame hem interesseerde dat hij een paar woorden Pools kent en je kunt zien dat hij een benadering van kinderen heeft. We zijn erg tevreden en bevelen deze plek aan elke toekomstige moeder aan;)

(Origineel)
O echocentrum FemMode w Dordrechcie dowiedzieliśmy się przez przypadek byliśmy bardzo zdziwieni. Pani która wykonywała badanie już od otwarcia drzwi bardzo uśmiechnięta i miła…Usg bardzo dokładne i szczegółowo pokazane, widać że wykonuje je odpowiednią osobą. Nawet nasz maly syn był bardzo zaciekawiony oglądaniem braciszka na ekranie ponieważ pani zaciekawiła go tym że zna kilka słów po polski i widać że ma podejście do dzieci . Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy to miejsce każdej przyszłej mamie 😉 – Patryk Gubański

Wat doet een verloskundige?

Een verloskundige is gespecialiseerd in alle aspecten rondom zwangerschap, bevalling en kraamzorg. Gedurende de hele periode van zwangerschap tot kraambed houdt een verloskundige de gezondheid van zowel moeder als baby in de gaten. We controleren regelmatig op mogelijke klachten, problemen en risico’s, en hebben ook kennis van hormonen.

Naast het monitoren van de gezondheid, zorgt een verloskundige ook voor de groei- en positiecontrole van de baby. We kunnen bloedonderzoek doen en bieden prenatale screenings aan. Met behulp van handmatige metingen en echo’s volgen we de groei en positie van de baby nauwlettend. Tijdens de zwangerschap controleren we het bloed van de zwangere, meten we haar bloeddruk en geven we informatie over eventuele onderzoeken, zoals prenatale screening. Als er complicaties optreden, verwijzen we de zwangere door naar een gynaecoloog.

Daarnaast voorzien verloskundigen je van tips, adviezen en informatie over de zwangerschap en bevalling. Voor alle vragen en zorgen rondom de zwangerschap kun je bij ons terecht.

Op controle bij onze verloskundigenpraktijk in Vlaardingen

Wanneer je een positieve zwangerschapstest hebt gedaan, ben je van harte welkom voor een controle bij onze verloskundigenpraktijk in Vlaardingen. Tijdens de eerste afspraak, die meestal plaatsvindt tussen de 6-8 weken zwangerschap, voeren we een echoscopisch onderzoek uit en bespreken en regelen we alle mogelijke onderzoeken (counseling).

Om een exacte uitgerekende datum vast te stellen, wordt er rond de 10e week een termijnecho gemaakt.

Bij de eerste afspraak op onze praktijk vragen we je om persoonlijke gegevens, zoals je BSN, zorgverzekering, informatie over eventuele operaties, eerdere zwangerschappen, familiare aandoeningen en de gezondheid van je partner. We nemen ook een bloedtest af en meten je bloeddruk.

Heb je nog vragen of wil je graag (vrijblijvend) contact? Bel ons dan op 010-6600260.

Of klik hier om je in te schrijven.