Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

EXTRA verwenpakketten: Gold en Diamond

Bij FemMonde sta jij als vrouw centraal, ook tijdens je zwangerschap. Tijdens de controles in je zwangerschap besteden wij de nodige aandacht aan hoe jij je voelt, maar het is ook belangrijk dat je die aandacht aan jezelf geeft. Aandacht voor jezelf is belangrijk, omdat het een positief effect heeft op hoe je je voelt. Dit werkt door in je lichaam, maar ook hoe het mentaal met je gaat. 

Ondanks het feit dat we weten hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen, schiet het er toch vaak bij in. Alleen al het halen van de spulletjes om jezelf even te kunnen verwennen wordt vaak vooruitgeschoven. Vanaf nu is het mogelijk om je bezoek aan de verloskundige te combineren met een stukje zelfzorg, want bij FemMonde kun je nu ook luxe verwenpakketten aanschaffen!

In onze verwenpakketten vind je met zorg uitgekozen luxeproducten die perfect passen bij deze periode in je leven. Deze pakketten dienen echter wel zelf betaald te worden en worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.

We hebben 2 soorten pakketten: Gold en Diamond.

Wil jij jezelf als zwangere verrassen of wil jij een zwangere een FemMonde verwenpakket cadeau doen? Neem voor meer informatie en/of het aanschaffen hiervan contact met ons op.