Meld je aan voor onze verloskundige praktijk!

Verloskundigen Vlaardingen Oost

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt, kun je je aanmelden bij FemMonde. Wij zijn een verloskundigen praktijk gevestigd in Vlaardingen Oost.

Ik, Farida, zal je zwangerschap begeleiden met persoonlijke zorg en regelmatige controles. Bij FemMonde kun je al vroeg een echo laten maken.

Tussen ongeveer 8 en 10 weken plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw individuele zorgplan, meten we je bloeddruk en voorzien we je van informatie en advies. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Als je dat wenst, bespreken we ook alle aspecten van prenatale screenings, waaronder de NIPT-test, de 13-wekenecho en de 20-wekenecho.

Gedurende de rest van je zwangerschap zul je regelmatig op controle komen. Tijdens deze controles zal ik je buik onderzoeken om de groei van de baarmoeder te beoordelen. Ook luister ik naar je en begeleid ik je gedurende dit proces.

Samen bouwen we aan een vertrouwensrelatie.

Tijdens de zwangerschap bieden we standaard de volgende echo’s aan:

  1. Vitaliteitsecho bij 6-7 weken (om te controleren of de zwangerschap goed verloopt).
  2. Termijnecho bij 10-11 weken (om de verwachte bevallingsdatum vast te stellen).
  3. 13-wekenscreeningsecho.
  4. 20-wekenscreeningsecho.
  5. Groeiecho’s indien nodig.
  6. Liggingsecho indien nodig.

In onze sfeervolle verloskundigen praktijk begeleid ik je tijdens je gehele zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap besteed ik ruim de tijd aan het bespreken van jouw voorkeuren voor de bevalling, zoals de keuze tussen een thuis- of ziekenhuisbevalling.

Mijn rol is om je te ondersteunen bij het kiezen van de bevallingslocatie waar jij je het meest comfortabel en veilig voelt. Samen met jou bespreken we de beschikbare opties.

Dit proces wordt gefaciliteerd door ons eigen FemMonde geboorteplan, waarmee we uitgebreid jouw wensen doornemen. Het doel is dat jij met vertrouwen en rust de bevalling tegemoet gaat en tevreden terugkijkt op het hele proces.

En dan breekt het moment aan… de bevalling!

Dit is het moment waarop je je kindje in de wereld verwelkomt, een moment waarbij het leven dat zich in de baarmoeder bevond, in jouw armen belandt. De bevalling gaat gepaard met veel emoties en keuzes.

Juist in deze fase is kalmte en zelfvertrouwen van essentieel belang, en dat hebben we gedurende de zwangerschap samen opgebouwd in een veilige en vertrouwde omgeving.

Tijdens de zwangerschap hebben we elkaar leren kennen, uitgebreid gesproken en een vertrouwensrelatie opgebouwd. Je weet wat je van mij kunt verwachten, en ik begrijp wat jouw wensen en prioriteiten zijn.

Ik ben er voor jou en je gezin. Het is van groot belang dat jij je comfortabel voelt, en daar draag ik graag aan bij.